Varastotilat Kaarinassa asuville

Varastoaura Oy:ltä vuokraat säilytystilaa helposti ja nopeasti. Tarjoamme varastotilaa, toimistotilaa ja hallitilaa Turun Liedossa.

Jos tarvitset varastoa Kaarinassa, meidän valikoimastamme löydät vaihtoehtoja monenlaiseen tarpeeseen, sekä pieniä että suuriakin varastotiloja. Vuokratiloissamme 600 m² pienvarastotilaa, 600 m² hallitilaa sekä myös 300 m² toimisto- ja sosiaalitilaa.

Kun tarvitset perinteistä säilytystilaa, jossa irtaimistosi säilyvät turvallisesti, on pienvarasto sinulle hyvä valinta. Isommat tilat soveltuvat tuotanto- ja yritystiloiksi. Myös vuokra-ajan suhteen palvelemme joustavasti. Voit valita vuokrausajan lyhyeksi tai pitkäksi aikaa, mikä vain tarpeeseesi sopii parhaiten.

Meillä säilytät irtaimistosi aina turvallisesti ja luotettavasti kulunvalvontajärjestelmän, videovalvonnan ja automaattisen hälytysjärjestelmän ansiosta. Joten jos haluat säilyttää omaisuuttasi mahdollisimman vähällä huolella, on säilytystilan vuokraus meiltä oiva valinta.

Asiakkaat pääsevät tiloihin joka päivä klo 7.00 ja 23.00 välillä. Ovi avautuu soittamalla Varastoauran aktivoimasta asiakkaan puhelinnumerosta hallimme ovessa olevaan numeroon. Soitto ei maksa asiakkaalle mitään ja ovi aukeaa ainoastaan niille, joilla on voimassaoleva vuokrasopimus.

Varastotila - vuokraus suoraan verkossa

Vuokraus luonnistuu helpoiten ja nopeiten meidän online-varauksen kautta! Varausjärjestelmästä näet vapaana olevat tilat ja saat tilan heti käyttöön varaamisen jälkeen.

Huomioithan, että tarvitset oman riippulukon varastotilasi lukitsemista varten. Lukon voit ostaa myös asiakaspalvelustamme.

Jos sinulla kysyttävää vuokraukseen liittyen tai et löydä tarpeisiisi sopivaa tilaa, ota meihin yhteyttä! Löydämme varmasti sinulle sopivan tilaratkaisun. Kysy myös arkistointimahdollisuutta tarpeesi mukaan.

Tilamme sijaitsevat kätevästi noin 18 kilometrin päässä Kaarinan keskustasta, hyvien liikenneyhteyksien päässä Liedossa, osoitteessa Teollisuuskuja 4. Tervetuloa!