Varastotilat - Turku | Lieto

Varastotilat ja pienvarastot - helppoa ja käytännöllistä varastointia turvallisissa ja siisteissä varastoissa

Pienvarastomme ovat hyvin valaistuja siistejä varastotiloja, joissa säilytät tavaroitasi näkösuojien takana. Varastotilat ovat kooltaan 1–8 m² ja vähintään 2,80 m korkeita. Suuremman varastotilan tarpeessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin etsimme sinulle sopivan ratkaisun.

Varastotiloihin voi ajaa sisään henkilö- tai pakettiautolla, joten tavaroiden lastaaminen onnistuu kätevästi säällä kuin säällä. Saat meiltä tavaroiden siirtämiseen avuksi nokkakärryt, rullakot tai työntökärryt. Lukitsemiseen tarvitset oman riippulukon, mutta lukon voit ostaa myös asiakaspalvelustamme. 

Vuokravarastot ja varastotilat nykyaikaisella kulunvalvonnalla 

Varastotila - n. 15 min ajomatka Turun keskustasta

Varastoissamme käytetään nykyaikaista kulunvalvontatekniikkaa. Kulunvalvontajärjestelmä, videovalvonta ja automaattiset hälytysjärjestelmät takaavat, että myös arvokkaampi irtaimisto säilyy varastotiloissa turvallisesti. Yleisimmät kotivakuutukset kattavat varastoidun irtaimiston, ja ilmoitus vuokrauksesta vakuutusyhtiöllesi riittää.

Asiakkailla on vapaa pääsy varastotiloihin kulunvalvontajärjestelmän avulla ma-su klo 7.00–23.00. Nosto-ovi avautuu soittamalla Varastoauran aktivoimasta asiakkaan puhelinnumerosta hallimme ovessa olevaan numeroon. Soitto on asiakkaalle maksuton ja ovi aukeaa ainoastaan niille, joilla on voimassaoleva vuokrasopimus.